Sitä on vain jotenkin niin tottunut omaan ulkonäköönsä - ja tyytynyt siihen ja hyväksynyt sen... Nyt kun olen laihtunut kahdeksan kiloa, on vartaloni jotenkin oudolla tapaa rumentunut... Johtunee ilmeisesti siitä, että rinnat roikkuu entistä enemmän... Kylkiluiden kohdalta on iha ok näköinen (kun nostaa rinnat olalle *naurahtaa*), mutta vyötärön ja alavatsan kohdalta kaikki jotenkin vain roikkuu...

Vaatteet päällä kaikki näyttää paremmalta ku PIITKIIIN AIKOIHIN, mutta alastonta vartaloa katsoessa inhottaa! Selluliitin määrä tuntuu suuremmalta... johtuneeko sitten siitä, että kun rasvakerros on pienentynyt, niin selluliitti "pääsee valloilleen", kun on enemmän oleskelutilaa ihon ja läskin välissä... et ku iho ei enää nii kiristä...

Ja ehkä sekin, että tuntuu, että kaikkialla läski vain roikkuu, johtuu siitä, että iho ei ole pysynyt läskin katoamisen mukana - eli iho ei enää niin kiristä, ni läskiki saa löllöä vapaampana.

Tarttee vissiin hankkii joku voide, joka kiinteyttä ihoa...

Mut miten rintoja saa kiinteytettyä... Jos mulla oli ennen kaameet riipputissit siksi, että läski vain painoi niin paljon, että roikkuminen oli ainut looginen olomuoto - niin nyt ne roikkuu siksi, että niistä katoaa läski, mutta iho jää - ja niin ne roikkuu sit tyhjenevän ihopussin varassa... RUMAA!!!

Sitten se, että läski katoaa vartalosta epäsymmetrisesti... kasvoista ja solisluiden ympäriltä läski on kadonnut todella hyvin, käsivarsista ei paljoakaan, alavatsalta tosi tosi vähän, vyötäröltä hyvin, perseestä hyvin, reisiltä ei juuri yhtään... ja kun vartaloa tarkkailee peilin edessä, niin kasvot on ok, solisluiden kohalta tosi ok (näkyy jopa solisluut), käsivarsilta ruma, tisseiltä ruma, kyljistä ok, vyötärö ok, alavatsa iha kaamee! perse parempi ku aikoihin! reidet kaameet!! TASOITTUUKOHAN TÄMÄ KOSKAAN???

Pää on jotenkin täysin epäsymmetriassa alavatsaan ja lantioon verrattuna... iha ku kaks eri kroppaa... yhteenkuulumattomat...

Miten tämä nyt meni tähän?? Että kun olen haaveillut ja haaveillut laihtumisesta, niin nyt kun se tapahtuu, niin näen itseni rumana?? Eri tavalla rumana kuin läskinä -tai siis läskimpänä... (no siis joo! läski olen edelleen!!)

Miten laihtuneesta saa sitten myös kauniimman näköisen?? Onko jotain ihoa kiinteyttäviä voiteita? vai kiinteytyykö iho vain sen verran hitaammin, että kestää aikansa, ennen kuin roikkumisefekti katoaa??