No ihan ensinnäkin vaatteista!! Eihän meidän pitäjän vaatekaupassa myydä isoja vaatteita - tai no myydään, mutta sellasia mummovaatteita! Ei sellasia alle kolmikymppiset voi pitää!! Ja ihan lähikuntien kaupoissa on ihan sama meininki.

Että jos haluaa NÄTTEJÄ vaatteita, ni ei muuta ku ompelijalle! Tai sit postimyynnin kautta. Onneks tällä kylällä sentään vielä on posti =)

Mä jouduin läskieni takia lopettamaan harrastuksia! En JAKSA pelata sählyä, en jaksa käydä salilla, en kehtaa nousta hevosen selkään - ku niillä on painorajoitukset... Hevosen selkään meinaan nousta HETI ku kymmenen kilon pudotus on täynnä!! Ja aloitan ihan ISOIMMALLA ja VOIMAKKAIMMALLA hevosella!

Et voi kun ihanaa!! KOHTA voin ostaa uusia vaatteita! KOHTA voin nousta hepan selkään! Ja eiköhän se liikuntakin ala maistumaan!

Kiitos KAIKILLE kommenteista!! Ja lohduttavaa tietää, että kyl se iho tästä ajan myötä kiinteytyy! Ku vaan jaksais oottaa!! VAIKKAKIN!! tärkeämpää mulle on se, että laihdun, kuin se että iho kiinteytyy =) sitä vaan nälkä kasvaa syödessä! =)